Emas Ikut Edaran Masa.

CUIT CUIT SIKIT...🔥💥🤭😍

Jenama Nokia pernah menerajui industri handphone lebih satu dekad yang lalu. Saya juga memang antara pengguna setia Nokia.

Pernah juga ingin berpindah ke Sony Erickson, namun Nokia tetap dihati. Namun itu semua sudah jadi sejarah.

Kini Samsung dan Apple memonopoli pasaran. Pengguna Nokia termasuk saya sudah bertukar arah dan tiada lagi kesetiaan. Kenapa? Kerana ketaksuban Nokia yang tidak mahu berubah dan terus hanyut dalam dunia dan kemasyhuran sebelum ini. Teknologi telah meninggalkan mereka.

Kisah ini penting untuk dihadamkan. Peniaga peniaga emas/ syarikat pembekal emas di Malaysia kini juga sudah hampir jadi seperti Nokia, mereka masih taksub dengan kegemilangan sejarah kehebatan mereka sebagai kumpulan peniaga emas yang besar.

Sekali lagi teknologi bakal menenggelamkan mereka yang tidak memperdulikan kemajuan. Ramai yang 'menyalak' cuba menidakkan kewujudan' Quantum Metal dengan hala tuju tersendiri bersama falsafah Emas Sebagai Solusi Kewangan untuk semua.

Bergerak pantas ke seluruh dunia dengan kuasa FINTECH. Ingat! Dalam Quantum Metal kita tidak menjual emas tetapi kita menjual idea dan cara.

Tak kenal tak cinta...tak perlu rasa malu untuk BERHIJRAH ke Quantum Metal kerana di sini peluangnya begitu hebat. Saya merasa seronok sebagai pelabur, peniaga dan juga pemegang saham syarikat.

BMW tak pernah mengata Mercedez tak bagus..mereka terus bersaing secara sihat.

Bukalah mata...bukalah hati. Kita tak buat bisnes untuk syarikat..kita buat bisnes untuk diri sendiri dan famili. Jika dah bertahun buat bisnes emas, income sebulan masih tak sampai RM1000 ..sudah sudahlah tu. Di Quantum Metal, pelbagai rekod dicipta...yang sehari income RM500K pun ada. Setakat RM10K sebulan..hu hu bersepah.

Amacam...dah hadam tak?

💥😍🤭🔥🚀😅

Komen terkini

27.11 | 14:50

Cust tanya kawasan Unifi.No hp 01128769616.

04.11 | 10:37

Cust 01127074197 tanya kawasan UH.

04.11 | 07:27

Cust UBiz Selvam Pkn Razaki nak daftar UBiz di Lasah.

04.11 | 07:00

Cust 01131742387 nak mohon UH.

Kongsikan halaman ini